Vergoeding

Wij hebben contracten afgesloten met alle verzekeraars in Nederland. Wij declareren de behandelingen rechtstreeks bij de verzekeraar als u aanvullend verzekerd bent. U dient zelf vooraf aan uw aanmelding na te gaan of u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft én u dient zelf het aantal behandelingen die u krijgt bij te houden. Dit is NIET de verantwoording van de fysiotherapeut!

Onze particuliere tarieven
Particuliere tarieven zijn in de meeste gevallen van toepassing als u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Mocht u niet aanvullend verzekerd zijn en toch een afspraak willen maken voor een behandeling, dan dient u de kosten van deze behandeling voorafgaande aan de afspraak bij de secretaresse contant te voldoen!

In het geval van chronische aandoeningen (zie op www.zorgvergoeding.com/consument voor meer informatie) vallen de eerste 20 behandelingen (2013) niet onder de basisverzekering, maar kunnen deze wel gedekt zijn als u een aanvullende verzekering heeft, die minimaal deze 20 behandelingen vergoed.

De secretaresse van de praktijk kan u daarin adviseren.