Lorraine Peek

Lorraine

Ik ben Lorraine Peek en ik ben sinds mei 2009 als fysiotherapeute werkzaam bij Fysiotherapie Carnegie-Tafelbergdreef.

In 2009 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht.

Met plezier heb ik 3 jaar gewerkt met volwassenen en richtte ik mij vooral op de actieve oefentherapie en begeleide ik de patiënten in hun revalidatie na een operatie of blessure.

In september 2011 ben ik gestart met mijn specialisatie tot kinderfysiotherapeut en ik ben in juni 2016 afgestudeerd.

Als kinderfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het behandelen van kinderen tot 18 jaar met een achterstand in hun bewegingsontwikkeling of met problemen van bewegingsvaardigheden. Denk hierbij aan het verhelpen van een achterstand in het motorisch functioneren, kinderen met problemen in de grove motoriek die hierdoor niet goed mee kunnen doen op het schoolplein of in de les maar ook de fijne motoriek zoals schrijfproblemen of problemen met knutselen. Ook baby’s met een voorkeurshouding en peuters die frequent vallen, vallen onder de reden om een keer een afspraak te maken met een kinderfysiotherapeut. Mijn interesses gaan ook uit naar kinderen met sportblessures en werk dan ook nauw samen met sportclubs.

Het werken in de praktijk in Overvecht trekt mij erg aan omdat ik veel verschillende patiënten zie met verschillende nationaliteiten. Verder vind ik het heel leuk om te werken in een multidisciplinaire praktijk. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

 

Bigreg.nr: 79911728804